Obrót i wycofanie z eksploatacji
Obsługa nowych urządzeń, zmiany personelu, wygasły dostęp i koniec usługi bezpiecznie.
Przetłumaczono automatycznie z języka angielskiego. Przeczytaj angielski oryginał
2 min · Przewodnik klienta
Dostęp powinien zmienić się w momencie zmiany liczby osób, urządzeń lub zakresu biznesu. Zapytaj DigLab o sprawdzenie połączenia, gdy kolega zespołowy odchodzi, urządzenie jest zagubione lub może być narażone powierzchowność.
Zastąp powierzchowność#
Użyj ustalonej trasy wsparcia do zwrócenia się o zastępstwo dla prawidłowej organizacji i połączenia. Wymiana powinna być dostarczona bezpiecznie i sprawdzona z uzgodnionym klientem. Po oddaniu zgody należy cofnąć i sprawdzić starą dokumentację, aby nie mogła się już podłączyć.
Nie wklej starego klucza do zapytania. Określ połączenie poprzez nie tajemnicze odniesienie w oddaniu.
Przenieś do nowego urządzenia#
Zainstaluj lub skorzystaj z obsługiwanej aplikacji AI i postępuj zgodnie z polityką organizacji. Potwierdź, jak należy dostarczyć lub przechowywać certyfikaty na nowym urządzeniu. Nie kopiuj pełnego profilu przeglądarki, niepowiązanego sklepu haseł lub konfiguracji innej osoby jako skrótu.
Wygasł lub odwołał dostęp#
Jeśli poprzednie połączenie robocze odrzuca uwierzytelnienie, skontaktuj się z adresem DigLab z terminem i etapem błędu. Odrzuconym powierzchownym może być celowe działanie bezpieczeństwa. Nie próbuj przywracać dostępu używając klucza kogoś innego.
Zakończ usługę#
Zgadzam się na datę końcową, dotknięte rachunkami, wymagam przechowywania zapisu i wszelki zatwierdzony przekaz. Wyłączenie połączenia MCP jest odrębne od usuwania danych w służbie biznesowej. Nie zakładam, że offboarding powinien usunąć rejestry biznesowe.
Po usunięciu dostępu, usunąć przestarzałe połączenie z klientem AI przy użyciu jego normalnej kontroli. Zachować tylko dokumentację i rejestry biznesowe Twoja organizacja jest uprawniona do zatrzymywania.